Bekerkraker: ga mee naar Enschede!

UPDATE: Omwisselpunt vervalt!

Na de winst op EVV, GVVV en NEC staat AZ alweer in de kwartfinale van de KNVB-beker met als inzet het voor het vierde seizoen op rij bereiken van de halve finale. Daarvoor moet wel even gewonnen worden bij FC Twente. In een seizoen zonder Europees voetbal is deze kwartfinale de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot dusver, dus verdient AZ een goed gevuld uitvak!

De wedstrijd in Enschede begint op dinsdag 27 januari om 20:45 uur, waardoor het prima te doen is om na werktijd naar Twente te rijden. Een kaartje kost slechts 12 euro, dus ook daar kan het niet aan liggen. In eerste instantie moest er onderweg omgewisseld worden, maar nadat Victoria contact heeft opgenomen met de politie Enschede is de afspraak gemaakt dat we gewoon bij het uitvak mogen omwisselen. Wel moet de verplichte route naar het uitvak gevolgd worden en is het ook verplicht om hier te parkeren. Verder blijft het verboden om per trein te reizen en is het niet toegestaan om vooraf de binnenstad van Enschede of Hengelo in te gaan. Als dit allemaal goed verloopt is de competitiewedstrijd op 26 april weer geheel vrij vervoer, dus met de mogelijkheid om per trein te reizen, vooraf de stad in te gaan en elders te parkeren.

Wie met de combibus van de SV mee wil betaalt 23 euro (leden) of 28 euro (niet-leden). De bussen vertrekken om 17:00 uur vanaf het stadion.

Ga mee naar Enschede!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer