AZ-Veendam: Staande Ben-Side!

Na het succes van de staande Ben-Side tegen Anzhi komt er na de uitschakeling in Europa gelukkig nog een kans in de beker om te laten zien dat de Ben-Side vanaf beneden hoort te staan. Op donderdag 27 september speelt AZ om 20:45 uur thuis tegen SC Veendam in de 2e ronde van de KNVB-beker. Kaarten kosten slechts 5 euro en (s)cc-houders kunnen een onbeperkt aantal kaarten halen.

We roepen dus alle fanatieke supporters op om kaarten te kopen voor de Ben-Side en te gaan staan op de onderste rijen van X2 en X1. Vanaf daar zal afhankelijk van de drukte misschien ook in aangrenzende vakken gestaan worden. Supporters die willen zitten kunnen in de andere vakken en tribunes terecht. Laat de Ben-Side kolken en schreeuw AZ naar de volgende ronde!

Kaarten voor AZ-SC Veendam koop je HIER!

Geplaatst op in Acties 3 reacties
  • ome slinger

    We mogen wel staan maar we worden bovenaan gepropt. Met dit soort wedstrijden kunnen we het misselijke kleuterklasje wat directie heet, bewijzen dat de sfeer.beter is als je bij elkaar staat in een of, meerdere vakken.

  • Veendam

    Mogen jullie normaal niet staan op het fanatieke vak?

    • Jawel, maar alleen bovenin. Onderaan zitten mensen. Verhuizing is vanwege het uitverkochte stadion helaas niet mogelijk en de animo om het hele vak te laten staan is te klein. Daarom is een bekerwedstrijd ideaal om beneden te staan omdat het dan niet uitverkocht is en er vrije verkoop is ipv vast seizoenkaartplekken.