AZ op bekerjacht: Ga mee naar GVVVV!

In een seizoen zonder Europees voetbal vormt de KNVB-beker een welkome afleiding, die bovendien een mooie kans biedt om ervoor te zorgen dat we volgend jaar wel weer van Europese tripjes voorzien worden. Na de eclatante 1-0 overwinning in Echt gaat AZ woensdag 29 oktober in de derde ronde wederom op bezoek bij een topklasser. Om 20:00 uur wordt op sportpark Panhuis in Veenendaal afgetrapt tegen GVVV. De winnaar gaat naar de achtste finales (16-18 december).

Kaarten voor de wedstrijd tegen de koploper van de zaterdagse topklasse kosten 15 euro en zijn t/m dinsdag 28 oktober verkrijgbaar in het Fancentrum, dus niet online. Wie toevallig de komende weken in de buurt is kan in Veenendaal op bepaalde dagen in de voorverkoop kaarten voor 12 euro euro halen. Ook aan de kassa zijn op de wedstrijddag kaarten verkrijgbaar, dan weer gewoon voor 15 euro – zolang het niet uitverkoopt uiteraard.

Treintrip

De wedstrijd is gelukkig zonder restricties te bezoeken. Parkeren kan overal en je kunt ook met de trein. Zowel de SV als Victoria organiseren geen busreis voor deze wedstrijd zodat er een mooie treingroep geformeerd kan worden. Het sportcomplex ligt pal naast station Veenendaal West. Reistijd vanaf Alkmaar is ruim anderhalf uur met een overstap in Utrecht. Zelfs bij verlenging en strafschoppen is de laatste trein nog makkelijk te halen. Om het ook nog een beetje goedkoop te houden kun je op de website van Spoordeelwinkel een dagretour kopen voor 19 euro. Als je met vier of meer mensen bent is de NS Groepsretour (van 4 tot 10 personen, 13,75 tot 7 euro per persoon) een nog beter idee. Alle ingrediënten dus voor een heerlijk uitwedstrijdje in jacht op de KNVB-beker. Op naar Veenendaal!

Geplaatst op in Combibeleid 1 reactie
  • sylvia zwart

    Wie gaan er naar de wedstrijd, ivm groepskorting voor de treinreis?