AZ-Anzhi: Staande Ben-Side!

Nu de competitie weer is begonnen en iedereen langzamerhand uit de zomerslaap ontwaakt wordt het tijd om de vorig jaar begonnen sfeerverbetering op de Ben-Side door te zetten. Net als vorig jaar zal de Ben-Side in de beker ook komend seizoen weer staan, te beginnen tegen SC Veendam (donderdag 27 september, kaartverkoop á 5 euro is al begonnen!). Maar eerst volgt nog een Europese bekerwedstrijd die ook een mooie gelegenheid is voor een staande Ben-Side!

Donderdag 30 augustus speelt AZ om 21:00 uur tegen de maffia-club Anzhi Makhachkala uit Rusland om een plaats in het hoofdtoernooi van de Europa League. Met het dubieuze geld van eigenaar Suleyman Kerimov heeft de club uit Dagestan trainer Guus Hiddink en enkele peperdure vedetten, waaronder Samuel Eto’o, weten te strikken. AZ zal een flinke kluif hebben aan Anzhi, dus maximale steun van de supporters is geboden!

Daarom roepen we alle fanatieke supporters op om kaarten te kopen voor de Van der Ben-tribune en te gaan staan onderin de vakken X2 en X1, recht achter het doel. Van hieruit zal het staangedeelte zich naar boven uitbreiden. Aangezien de wedstrijd naar verwachting lang niet uitverkoopt kunnen supporters die willen zitten gemakkelijk terecht in omliggende vakken. Voor de wedstrijd tegen Anzhi geldt vrije verkoop in het Fancentrum. Er is dus geen clubcard nodig om kaarten te kopen! Online is wel een (s)cc nodig, maar kaarthouders kunnen een onbeperkt aantal kaarten kopen. Kaarten kosten 15 euro. Kom op tijd naar de wedstrijd om een goede plek in het midden te bemachtigen!

Koop dus een kaartje voor AZ-Anzhi en schreeuw AZ op een kolkende Ben-Side naar de Europa League!

Geplaatst op in Acties 3 reacties
 • Anco

  ZIJN ER NOG GENOEG KAARTEN

  • JA! ER ZIJN ER NOG MEER DAN GENOEG! KOPUH!

 • s.az

  Mooi stukje weer!

  We gaan van ons laten horen in Europa!

  PS
  Die foto had echt tof geweest als het niet net een moment was waarbij twee vlaggen in de knoop zaten XD