AZ-Anzhi: Kom op tijd!

De wedstrijd van donderdag tegen het Russische Anzhi zou zomaar eens voor lange tijd de laatste Europese wedstrijd kunnen worden. AZ moet de 1-0 nederlaag uit Moskou zien goed te maken tegen de miljoenenploeg uit Dagestan om zich te verzekeren van nog minstens zes Europese confrontaties dit seizoen. Hierbij kan AZ alle steun van de supporters goed gebruiken!

Red White Fanatics en Supportersbeweging Victoria Alkmaar roepen alle fanatieke AZ-supporters op om uiterlijk tussen 20:30 en 20:45 uur aanwezig te zijn op de onderste rijen van X2 en X1 om te zorgen voor een staande Ben-Side! Bovendien heeft de RWF een actie gepland waarvoor een geheel staand X2 bij aanvang van de wedstrijd noodzakelijk is voor het laten slagen van de actie. Kom dus op tijd naar het stadion, want met een halfleeg X2 zal de geplande Ben-Side-actie van de RWF helaas niet door kunnen gaan!

Een staande Ben-Side betekent meer sfeer, meer beleving en meer interactie met de spelers, dus een grotere kans om de volgende ronde te bereiken. Er kan ook gestaan worden in X1 en eventueel in X3, terwijl supporters die liever willen zitten terecht kunnen in de omliggende vakken.

Samen staan we sterk, één grote fanatieke Ben-Side!

Geplaatst op in Acties, Nieuws 1 reactie
  • AZ4Altijd

    Goed bezig mensen.
    Dat nieuwe spandoek is ook wel ontzettend gaaf.