Awaydays #8: Vrij naar De Goffert!

AZ heeft onder Dick Advocaat de weg naar boven ingeslagen en laat nu ook in uitwedstrijden goed voetbal zien dat vaak ook nog eens punten oplevert. Alle reden dus om AZ buitenshuis te steunen, zeker als de prijzen voor uitwedstrijden zo laag zijn en er geen beperkingen zijn qua vervoer. NEC-AZ op zondag 1 december 16:30 uur is zo’n wedstrijd. Een kaartje kost slechts 12 euro en er geldt vrij vervoer!

Treinen is dus een optie (bijvoorbeeld met de eerder genoemde groepskorting van NS), maar met de auto naar Nijmegen kan natuurlijk ook. Parkeren bij het uitvak is echter niet mogelijk, maar dit kan uiteraard verder wel overal in de buurt van het stadion. Wie met de bus van de SV mee wil is ook niet veel geld kwijt: 19 euro (leden) of 24 euro (niet-leden SV).

In totaal zijn 500 kaarten beschikbaar. Tijd voor weer eens een uitverkocht uitvak?

Steun AZ in De Goffert!

De toeslag van 3 euro die AZ standaard berekende bovenop ieder kaartje onder de noemer ‘administratiekosten’ is met ingang van deze wedstrijd verlaagd naar 2 euro. Dit vanwege de overstap naar e-tickets, waarbij de kaarten dus niet meer per post opgestuurd hoeven te worden. De 2 euro toeslag blijft om de kosten van o.a. kaartverkoop en stewards te dekken.

IMG_1145a

Geplaatst op in Combibeleid Reageer