Awaydays #17: Massaal naar Den Haag!

Zondag 27 april om 14:30 speelt AZ de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag. In een seizoen waarin AZ-supporters het vaak lieten afweten in uitwedstrijden is het een mooie gelegenheid om in de voorlaatste speelronde nog één keer massaal af te reizen. Een kaartje kost slechts 12 euro, Den Haag is maar een uurtje rijden, waarschijnlijk is het prachtig weer, alle wedstrijden van deze speelronde worden tegelijk gespeeld, er hoeft onderweg alleen even omgewisseld te worden én Victoria laat weer een eigen bus rijden! Alle reden dus om mee te gaan naar Den Haag om het seizoen waarin het elftal wederom geweldig presteerde te bedanken voor een boven verwachting mooi seizoen met kwartfinale Europa League, halve finale KNVB-beker en (waarschijnlijk) plaatsing voor de play-offs in de competitie.

Met hopelijk honderden AZ’ers die een biertje drinken in de zon hoeft het omwisselen bij bij parkeerplaats Den Ruighen Hoek langs de A4 (brugrestaurant) tussen 13:00 en 13:15 uur geen straf te zijn. Kaarten voor de autocombi kosten als gezegd 12 euro per stuk, maar moeten gekocht worden per 2, 3, 4 of 5 stuks om de 75 parkeerplaatsen zo efficiënt mogelijk te benutten. Kaarten voor de buscombi van de SV kosten 20 (leden) of 25 euro (niet-leden SV). Deze bussen vertrekken om 12:30 uur vanaf het stadion.

Victoria-busreis

Wie met de Victoria-bus mee wil kan zich aanmelden via busreizen@victoria-alkmaar.nl. De busreis kost 15 euro en vertrek is onder voorbehoud om 11:30 uur vanaf station Alkmaar met afhankelijk van de animo een tweede stop bij station Uitgeest rond 11:45 uur. Een wedstrijdkaartje dien je zelf te halen! Aangezien je geen losse kaarten kunt kopen dien je dus per minimaal 2 stuks kaarten te halen. Mocht dit problematisch zijn, mail dan even naar bovenstaand adres, dan proberen we iets te regelen!

Het uitvak in Den Haag telt 500 plaatsen. Dat kan dus vol.

Steun AZ in Den Haag!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer