Awaydays #16: Zondagje Zuid-Limburg

Terwijl AZ nog altijd mee doet in de beker én de Europa League loopt de competitie alweer op zijn eind. Zondag 6 april staat om 16:30 uur de voorlaatste uitwedstrijd op het programma. De reis gaat voor de tweede keer dit seizoen naar Kerkrade, waar AZ na de bekerwedstrijd in januari nu voor de competitie naartoe mag/moet. Het kan een bijzondere wedstrijd worden, want AZ kan de thuisploeg met hierna nog drie wedstrijden te spelen een gevoelige tik uitdelen op weg naar de eerste divisie.

Dat is ook direct de reden dat de lokale politie in staat van totale paniek verkeert en AZ-supporters een autocombi heeft opgelegd, ondanks het ontbreken van enige problemen de afgelopen jaren. Dat betekent dat er tussen 15:00 en 15:30 uur omgewisseld moet worden bij AC-restaurant Nederweert langs de A2. Kaarten voor de autocombi kosten 12 euro. Kaarten voor de bus kosten 20 (leden) of 25 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 12:15 uur vanaf het stadion. In totaal zijn 1000 kaarten beschikbaar.

AZ kan zich in Kerkrade verzekeren van de play-offs terwijl Roda dieper in de zorgen gedrukt kan worden en het misschien wel voorlopig de laatste trip naar Kerkrade wordt. Alle reden dus om even te gaan kijken volgende week!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer