Awaydays #15: Cambuur, choose your busses

De AZ-supporter voert als het om uitwedstrijden gaat de tactiek van choose your battles. Lang niet iedere twee weken reizen we massaal af, maar bij de paar gelegenheden per jaar die door de meesten wél een bezoek waardig wordt geacht is het vaak direct een prachtige trip. SC Cambuur-AZ op zondag 30 maart om 14:30 uur is zo’n uitwedstrijd die bij velen op de planning staat.

Daarom is het jammer dat Leeuwarden dit seizoen alle bezoekende clubs een buscombi oplegt. Ook AZ kan hier niet aan ontsnappen. Om het leed te verzachten hebben we in overleg met AZ ervoor gezorgd dat supporters kunnen kiezen tussen ‘normale’ bussen en bussen met fanatieke supporters. Op deze manier zit je niet tussen klapperende Sultana-supporters die elk kwartier een pakje Wicky leeg slurpen maar kun je gewoon met gelijkgestemden op pad en heb je weinig last van de stewards die ergens voorin de blinde poule uitdelen. Geen excuses dus voor deze semi-derby tegen de anti-Friezen. In de strijd om de play-offs kan AZ de steun van een vol uitvak nog altijd goed gebruiken!

Ben-Side in bus 5, 4, 3…?

We roepen fanatieke supporters op kaarten te kopen voor bus 5! Als deze bus vol is haal je kaarten voor bus 4 en zo verder richting busje 1 tot het uitverkocht is of er een nieuw blik bussen wordt opengetrokken. Kaarten voor de bus kosten 23 euro (leden) of 28 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 11:30 uur vanaf het stadion. In totaal zijn 400 kaarten beschikbaar. Een mooi aantal om uit te verkopen!

Kom mee naar Cambuur!

8

Geplaatst op in Combibeleid 1 reactie