Awaydays #11: Dinsdagavond naar Vitesse

Omdat de competitie vroeg afgelopen moet zijn in aanloop naar het WK is er ook dit seizoen weer een doordeweekse speelronde in de eredivisie. Op dinsdag 4 februari staat voor AZ de trip naar Arnhem op het programma. Om 20:45 uur speelt AZ in de Gelredome tegen medekoploper Vitesse.

Waar een doordeweekse uitwedstrijd alle mogelijkheid biedt voor vrij vervoer regeert ook in Arnhem de angst. Het is daarom verboden om per trein te reizen, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is. Parkeren hoeft namelijk niet bij het uitvak – sowieso weinig aantrekkelijk omdat dit 10 euro kost – dus lopend het uitvak in kan gewoon. Zorg er dus alleen voor dat je niet al te veel opvalt als je per trein reist, want dan hebben ze een excuus om je terug te sturen of volgend seizoen zelfs een autocombi op te leggen, ook als er helemaal niets aan de hand is. Dat is voetbal in Nederland anno 2014 helaas nog altijd. Wie met de auto gaat kan verder doen wat ie wil en hoeft dus ook niet onderweg om te wisselen.

Als één van de weinige clubs in Nederland geeft Vitesse geen korting op de kaarten voor het uitvak. Deze kosten dan ook 20 euro voor eigen vervoer. Kaarten voor de bus kosten 25 euro (leden) of 30 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 17:00 uur. De kaartverkoop loopt zowel online als via het Fancentrum tot een dag voor de wedstrijd, in dit geval maandag 14:00 uur.

Vitesse

 

Geplaatst op in Combibeleid Reageer