Awaydays #1: Voor 13 euro naar Heerenveen!

Na het qua aantallen uitsupporters teleurstellend verlopen vorige seizoen begint over ruim twee weken het nieuwe seizoen, dé kans om de aantallen uitsupporters weer AZ waardig te maken en tweewekelijks met een goede groep af te reizen en voor een goede sfeer te zorgen in de uitvakken overal in Nederland! Victoria heeft een eerste voorzet gegeven met de autocombikorting die veel uitwedstrijden goedkoper maakt, en zal dit seizoen nog meer gaan doen om uitwedstrijden aantrekkelijker te maken.

De eerste wedstrijd van seizoen 2013-2014 is de uitwedstrijd naar Heerenveen, die dankzij de autocombikorting voor slechts 13 euro te bezoeken is! Vorig jaar kostte een kaartje voor de autocombi nog het dubbele. Net als vorig jaar moet er wel weer worden omgewisseld. Dit moet even voorbij de Afsluitdijk bij de parkeerplaats van restaurant Zürich tussen 19:00 en 19:30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 augustus en begint om 20:45 uur. Vanaf de omwissellocatie is het nog een half uur rijden naar het stadion.

Koop voor 24 juli kaarten!

In totaal zijn er 1280 kaarten beschikbaar, maar die zijn er alleen als er voor 24 juli (volgende week woensdag) meer dan 288 kaarten zijn verkocht. Koop dus snel kaarten om ervoor te zorgen dat er meer supporters mee kunnen! Verder zijn er maximaal 300 kaarten voor de autocombi beschikbaar en dien je met minimaal 3 man per auto te reizen vanwege de gebrekkige parkeergelegenheid. Kaarten voor de bus kosten 20 euro (leden) en 25 euro (niet-leden SV). De bussen vertrekken om 17:45 uur vanaf het stadion.

De kaartverkoop is al GESTART!

Uitvak Heerenveen-AZ 2012-2013 0-4

Het sfeervolle uitvak in de met 0-4 gewonnen wedstrijd in Heerenveen vorig seizoen

 

Geplaatst op in Combibeleid Reageer