AZ-Atromitos: Staande Ben-Side!

Donderdag 29 augustus staat er weer eens een thuiswedstrijd buiten de competitie op het programma! Om 19:00 uur speelt AZ de return in de play-offs van de Europa League tegen het Griekse Atromitos FC. Alle reden dus om de Ben-Side weer eens vanaf beneden te laten staan om te zorgen voor een kolkende sfeer die AZ hopelijk naar het hoofdtoernooi van de Europa League zal brengen!

Kaarten voor de wedstrijd tegen Atromitos kosten 10 euro en zijn reeds in de verkoop bij het Fancentrum en online. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop, dus ook zonder clubcard kun je een onbeperkt aantal kaarten halen! Kom op tijd, ga staan onderaan X2 en X1 en schreeuw AZ naar de poulefase!

Ook in competitie losse kaartverkoop Ben-Side

Sinds dit seizoen zijn er ook voor competitiewedstrijden losse kaarten beschikbaar op de Ben-Side! Voor elk vak zijn kaarten beschikbaar à 25 euro. Ook met kaarten voor zitvakken of -stoelen kun je gewoon ergens op de tribune gaan staan. De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Vitesse (zondag 1 september 14:30 uur) start vrijdag om 10:00 uur. Door ook bij de competitiewedstrijden het staangedeelte te laten groeien kunnen we de Ben-Side in de toekomst hopelijk altijd geheel laten staan!

AZ-Anzhi2-630x418

Geplaatst op in Nieuws Reageer