Almelo doet autocombi in de ban

De ‘normalisering’ van het supportersbeleid waar men in Nederland zo naar zegt te streven lijkt zowaar langzaam ten uitvoer te worden gebracht. Almelo legde AZ-supporters jarenlang auto- en zelfs buscombi’s op, maar ziet nu in dat dat bepaald niet ‘normaal’ was. De komende Heracles-AZ op zondag 30 oktober 16:30 is dan ook te bezoeken zonder dat er onderweg omgewisseld hoeft te worden.

Kanttekening hierbij is dat het alleen toegestaan is om met de auto te komen, bij het vak te parkeren en met minimaal drie mensen in een auto te zitten. Het parkeerterrein bij het uitvak in Almelo telt 70 plaatsen. Er zijn dan ook 210 kaarten voor eigen vervoer beschikbaar. De overige 290 kaarten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een busreis. Kaarten voor de auto kosten 23 euro, de bus kost 26 euro voor leden van de SV. Online kaartverkoop tot woensdag 26 oktober 15:00. Daarna alleen nog tot de bus vol is of via het Fancentrum tot vrijdag 12:00, uiteraard mits er nog kaarten zijn.

AZ moet uiterlijk maandag 24 oktober aangeven of er meer dan 250 AZ’ers meereizen naar Twente. Koop dus voor die tijd je kaartje en zorg ervoor dat we de twee uitvakken krijgen! Alles naar Almelo!

Geplaatst op in Combibeleid Reageer