Algemene Ledenvergadering SV AZ

Aanstaande maandag 6 september om 20:00 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Supportersvereniging AZ plaats in het Supportershome. Normaal gesproken wordt deze avond door een handjevol SV-leden bezocht. Dit jaar is dat hopelijk anders, want wij roepen alle Victoria-leden op bij deze avond aanwezig te zijn!

De Supportersvereniging heeft op veel punten dezelfde mening en dezelfde belangen als Supportersbeweging Victoria Alkmaar. Omdat we elkaar waarschijnlijk beter van dienst kunnen zijn dan tot dusver is gebeurd lijkt het ons goed bij deze avond aanwezig te zijn. Als meer dan de helft van de aanwezigen van Victoria is kunnen wij met onze standpunten eveneens de koers van de SV bepalen. Bijna iedereen die lid is van Victoria is immers ook lid van de SV. Een lidmaatschap van de SV is dan ook verplicht voor deze avond.

Deze avond willen wij ook gebruiken om de SV een aantal vragen te stellen over haar functioneren als supportersvereniging van AZ. In de ogen van AZ is deze SV de ‘enige officiële supportersvereniging’, maar in de ogen van veel supporters handelt de vereniging hier niet naar. Daarom willen we van de SV graag antwoord op de volgende punten:

1. Wat is de doelstelling van de SV, hoe ziet de vereniging zichzelf?

2. Bier in het home voor (en wellicht zelfs tijdens) de wedstrijd. Hoe staat de SV hier tegenover?

3. Remco Strik zit in de Stichting Continuïteit AZ. Wat is het doel van deze stichting, en wat is de precieze rol van Strik hierin?

4. Wat was de reactie van AZ op de brief omtrent de stadionverboden?

5. Stadionverboden: is er vanuit de supporters een beroep gedaan om ondersteuning vanuit de SV?

Mochten je nog aanvullende punten hebben kun je deze ook tijdens de rondvraag ter sprake brengen. Aangezien het volledige bestuur van de SV aanwezig zal zijn moet op iedere vraag een antwoord kunnen worden gegeven.

We hopen op een grote opkomst, dus komt allen en laat horen wat de koers van de SV moet zijn! Als meer dan de helft van de aanwezigen van Victoria is kunnen we een stempel drukken op de koers van de SV.

Hopelijk tot maandag!

Geplaatst op in Nieuws Reageer