Afscheid Dirk Scheringa: Maak een spandoek!

Aanstaande zaterdag voor de wedstrijd tegen RKC zal Dirk Scheringa bedankt worden voor de enorme diensten die hij AZ heeft bewezen. Het nieuwe stadion, het landskampioenschap, de halve finale UEFA-Cup; het is slechts een greep uit de mijlpalen die vooral dankzij het inzicht en het doorzettingsvermogen van Scheringa in Alkmaar tot stand zijn gekomen.

Om Dirk zaterdag een mooi eerbetoon te geven wordt achter de schermen al hard gewerkt. Het kan echter altijd beter. Om iedereen de kans te geven mee te helpen stelt sfeerteam Red White Fanatics spandoeken van maximaal drie meter beschikbaar. Het doek is zelf te beschilderen met een Dirk- of AZ-gerelateerde tekst of tekening. De stof is woensdagavond tussen 19:00 en 22:00 op te halen bij ingang 11 van het stadion (naast het uitvak). Mocht het op deze datum niet lukken is het natuurlijk altijd nog mogelijk zelf een stuk stof te regelen en een spandoek te maken. Opdat het stadion geheel rood-wit zal kleuren!

De wedstrijd begint zaterdag om 19:45. Kom op tijd naar het stadion, neem een spandoek, sjaal en/of Dirk-tas mee en zing je schor!

Geplaatst op in Acties Reageer