31 mei vierde editie City of Dreams

Ook dit seizoen wordt het pas echt leuk als de competitie is afgelopen. Eind mei staat namelijk weer het City of Dreams-toernooi op het programma! De inschrijving voor de vierde editie van het aan Gillus opgedragen toernooi is reeds geopend.

Het toernooi strijkt dit keer op zaterdag 31 mei neer op de velden van Alcmaria Victrix. Inzet is wederom wisselbokaal ‘t Fluitje, die de afgelopen twee jaar gewonnen werd door het team van ‘t Hartje en in 2011 door Alcmaria 1.

Inschrijven spelers én scheidsrechters

Net als voorgaande jaren spelen we 7 tegen 7 (inclusief keeper) op een half veld. Een wedstrijd duurt 2×15 minuten. Inschrijven kan via de website en kost 50 euro. Dit geld is om de kosten (barpersoneel, dj, apparatuur) te dekken. Het geld dat overblijft wordt in consumptiebonnen teruggegeven. In eerste instantie wordt gerekend op 16 teams, maar bij meer animo is 20 ook mogelijk.

Naast spelers hebben we ook scheidsrechters nodig! Aanmelden kan ook via de website. Scheidsrechter krijgen als vergoeding een stapeltje consumptiebonnen.

Muziek

Definitieve tijden volgen, maar waarschijnlijk beginnen we rond 13:00 uur en is de finale rond 18:00 uur. Meer informatie over het speelschema volgt zodra het aantal teams bekend is. Na afloop is er zoals gebruikelijk muziek in de kantine tot een uur of 0:00. Daarnaast wordt zelfs gewerkt aan animatie voor overdag zodat degenen met kinderen geen oppas hoeven te regelen.

Raap dus een team bij elkaar en schrijf je in! Ook als je voor geen meter kunt voetballen ben je natuurlijk van harte welkom om 31 mei langs te komen op de velden van Alcmaria Victrix! Samen maken we er een mooie dag van in de City of Dreams!

City of Dreams 2013 groepsfoto Ben-Side

 

Geplaatst op in Nieuws Reageer