2e minuut AZ-ADO eerbetoon Fernando Ricksen

In de tweede minuut van de wedstrijd AZ-ADO Den Haag van zaterdag 2 november 19:45 uur roepen we alle supporters op te gaan staan en te applaudisseren voor Fernando Ricksen. Bij de verdediger die van 1997 tot 2000 met rugnummer 2 voor AZ speelde werd vorige maand de ernstige spierziekte ALS geconstateerd, zo afgelopen woensdag bekend.

In de tweede minuut (voor de duidelijkheid: van 1:00 tot 1:59) zal een megadoek van Fortuna Sittard met het portret van Ricksen over X2 gaan en tevens onderaan de tribune een nieuw spandoek worden getoond om steun te betuigen aan de 37-jarige Ricksen. Ook tien supporters van Fortuna, de club waar Ricksen zijn carrière begon en afsloot, zijn zaterdag bij de wedstrijd aanwezig op kaarten die AZ voor hen geregeld heeft. Complimenten aan AZ hiervoor!

AZ heeft de oproep inmiddels ook via sociale media verspreid en voor de wedstrijd zal de stadionspeaker ook aandacht besteden aan de actie. Ook de spelers worden ingelicht.

Ricksen

Geplaatst op in Acties 3 reacties
 • Dennisglasdenhaag

  Kijk als justitie dit nou is ziet , dat wij GEEN mongolen zijn maar ook na kennen denken en respekt voor iedereen hebben.kunnen ze eindelijk is x kappen met die heksenjacht. ik hoop en weet zeker ,Dat iedereen morgen iig van ons Respekt toont. Fernando Sterkte. Gr D.Glas FC DEN HAAG

  • Jeremy

   Zo hoort het, klasse mannen!!!!

 • Ron_ADO Den Haag

  Respect