19 januari: Forumavond in het Supportershome

Op dinsdag 19 januari zal de Supportersvereniging AZ wederom een Forumavond organiseren. Op deze avond is er gelegenheid om vragen te stellen aan Toon Gerbrands en Marcel Brands, die als afgevaardigden van het bestuur aanwezig zullen zijn. Tevens zal Rob Koning, veiligheidscoördinator, acte de présance geven op deze avond. Hoewel het ook mogelijk is vragen te stellen over het sportieve aspect zal het ons natuurlijk met name gaan om supporterszaken. Ook op dit vlak is het bij AZ een roerig jaar geweest, dus is er alle reden het bestuur eens aan de tand te voelen en duidelijkheid te krijgen.

Mocht je een vraag willen stellen dien je deze vooraf in te sturen. Op deze manier kan zowel AZ als de Supportersvereniging zich optimaal voorbereiden op een goed onderbouwd antwoord en de vragen in een logische volgorde stellen. Vragen dienen een week vantevoren, dus uiterlijk dinsdag 12 januari, verstuurd te worden naar secretariaat@sv-az.nl.

De forumavond begint 19 januari om 19:30 en vindt plaats in het Supportershome onder de Van der Ben-tribune. Om een duidelijk signaal af te geven dat wij onze vragen omtrent een aantal zaken serieus nemen, is het van groot belang dat de opkomst niet tegen zal vallen. Gesteund door een volle zaal kunnen wij onze punten kracht bij zetten, zeker omdat AZ ons niet beschouwd als gesprekspartner. Victoria roept dan ook al haar leden op om dinsdag 19 januari naar het Supportershome te komen.

Hopelijk tot ziens op de 19e!

Geplaatst op in Nieuws Reageer