13 oktober: AZ Non-League Day!

Zaterdag 13 oktober staat de tweede AZ Non-League Day op het programma! AZ Onder 15 neemt het op het trainingsveld naast het Victorie Stadion op tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse/AGOVV C1. De wedstrijd begint om 12:00 uur en de toegang is uiteraard gratis.

Hierbij roepen we alle supporters op om zaterdag 13 oktober te komen kijken bij deze bijzondere jeugdwedstrijd! Naast het feit dat het leuk is om de aanstormende talenten aan het werk te zien in een wedstrijd die vaak al een aardig niveau heeft, is het voor de jeugdspelers mooi om voor veel en fanatiek publiek te spelen en hierdoor al vroeg een band te krijgen met AZ en de supporters. Supporters kunnen staan of zitten op de tribunes die sinds de zomer langs het veld staan. Verder is bij het veld eten en drinken verkrijgbaar. Bier kun je boven in het restaurant halen, ook in plastic bekers om weer mee naar buiten te nemen.

Samen met de RWF bereiden we een sfeeractie voor met onder andere vuurwerk. Deze actie kan alleen doorgaan als er genoeg fanatieke supporters aanwezig zijn! We zullen net als de vorige keer verzamelen aan de middenlijn-kant van de tribune aan de westzijde. Zorg dus dat je erbij bent voor een mooi, sfeervol voetbalmiddagje en laat zien dat de Ben-Side er ook staat voor de jeugdelftallen!

Zaterdag 13 oktober 12:00 uur, trainingsveld Victorie Stadion: AZ Non-League Day!

Een fotoverslag van de eerste, snikhete editie van AZ Non-League Day op 8 september staat HIER!

Geplaatst op in Acties Reageer