1000 AZ’ers naar Twente!

Supportersbeweging Victoria Alkmaar, Supportersvereniging AZ en AZ slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat we met duizend AZ’ers naar FC Twente gaan! Het uitvak in Enschede telt 1000 plekken die gratis beschikbaar worden gesteld door FC Twente. Daarnaast sponsoren de SV en AZ de buscombi, zodat je voor slechts de administratiekosten van 2 euro mee kunt naar de uitwedstrijd op zaterdag 17 december 20:45 uur. Kaarten voor de auto kosten eveneens 2 euro. Ook gaat de Victoria-bus weer rijden. Deze stopt onderweg ook nog bij een kroeg. Meerijden kost 17 euro, inclusief kaartje. Let op dat je in dit geval zelf geen kaartje hoeft te halen, hier zorgt Victoria voor!

Voor autogangers zijn nog slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar, ook om te zorgen voor maximale parkeergelegenheid en dus daadwerkelijk duizend AZ’ers in het uitvak. De Victoria-bus heeft op moment van schrijven nog maar vier plekken over. Ook de bussen van de SV lopen al snel vol, dus zorg dat je vandaag nog je kaartje haalt. De bussen vertrekken op z’n vroegst om 16:30 uur vanaf het stadion. Exacte vertrektijden per busnummer worden later bekendgemaakt.

Uitsupporters

In overleg met de supportersverenigingen heeft AZ de kaartverkoop maandag geopend en een groep van 200 vaste uitsupporters hier per mail op geattendeerd om deze groep een grote kans op kaarten te geven. Ook is er gezorgd voor voldoende autokaarten. Nu de kaartverkoop vanaf vandaag breed gecommuniceerd wordt, verwachten we het uitvak snel uit te verkopen. Haal ook je kaartje en zorg dat je deze bijzondere uitwedstrijd niet mist!

Twente-AZ beker 187

Geplaatst op in Combibeleid Reageer